torsdag, november 27, 2008

magnifikt!

Konserten var väldigt bra! De spelade Tjajkovskij, Rachmaninov och Musorgskij. herregud det var säkert mer än en felstavning där. Otroligt duktiga var dom i alla fall. Det var lite mysigt att göra något annat än att bara plugga en skolkväll.
Det var grymt kallt att gå iväg till skolan med kjol och man kände sig lite konstig där man stog bla alla andra vid insläppet och ser folk komma till och gå från biblioteket. Vi drog ner medelåldern ganska rejält på konserten. Lätt yngst i publiken av dom vi såg i alla fall.
En sak som höll på att få mig att börja skratta mer än en gång var sättet de applåderade. De bytte takt på applåderna stup i kvarten. Det dröjde max femton sekunder innan hela rummet spontant bytte takt. Väldigt svårt att hänga med i svängarna här!
Nej nu blir det att krypa till kojs och sova lite. Imorgon bitti så är det biblioteket som gäller på morgonen följt av derma och sedan tillbaka till biblioteket igen. Det är väl anatomiprov imorgon antar jag så hela biblio kommer vara knökfullt mitt på dagen men det löser sig. Allt löser sig.
Sen blir det spinning och lite brödbak på kvällen om inte allt går åt skogen=)
Haha nej godnatt godnatt

Inga kommentarer: