fredag, mars 02, 2007

Plattång

Det är morgon och istället för att ligga och sova i lugn och ro så står jag ute i badrummet medans plattången fräser och mitt mer eller mindre fuktiga hår! För efter veckor med pudellockar för att jag helt enkelt inte orkar gå upp en halvtimme/40 min tidigare för att plattade så vann plattången i förrigår... Jag plattade det för jag hade helt plötsligt lite extra tid och nu är jag fast. Igen.
Så imorse var det bara att sparka igång en timme tidigare med dusch, föning och plattning av håret. Tack vare den specialiserade plattångssprayen så ligger håret rakt och fint och jag har två minuter över. Därför får ni ett blogginlägg på morgonen vilket inte händer så ofta;)

Vidare kan jag tala om att det är 12.6 grader ute och regn men har jag lovat mig själv en klänning så blir det en klänning. Så snuttegull jag vet att du hr saknat det här i bloggen:
Svarta strumpbyxor, grå tröjklänning och svart A-linjeformad tröja...

Nu ska här bli biokemi för alla slantar... HURRA!

Hann tom knäppa en liten bild... kanske borde börja gå upp tidigare mer ofta.. Eller inte! sorry för att kvaliteten är så dålig men jag fick motljus...

1 kommentar:

Anonym sa...

Svarta strumpbyxor, grå tröjklänning och svart A-linjeformad tröja... najs!

Saknar dock det lockiga håret.