tisdag, mars 06, 2007

Nytt tisdagsnöje?

Hej hopp! Idag har jag och K varit och kollat på en lägenhet som vi tyckte lät lite spännande! Detta förde i sin tur med sig att jag utsatte mig själv för helvetestrapporna två gånger på en och samma dag. Men min granne stod högst upp i trappan och vrålade att han ville bära mig upp... Tack men nej tack inga brytna ryggar ska jag orsaka. Tror dessutom att han är hög mer eller mindre hela tiden så nej nej nej =)
Tyvärr var lägenheten inte så fin som den verkade så vi säger tack men nej tack.

Såg The Grudge 2 ikväll... Jag förstod aldrig varför jag såg ettan, den var ju dessutom inte äcklig, och nu har jag precis kastat bort två timmar till av mitt liv till ingen nytta. Jag får sluta slösa bort tid på det här sättet. Innan man vet ordet av kan man ju vara gammal... Så mycket äldre än det jag är just nu vill jag ju helst inte bli heller så det så!

Nu ska jag ringa hem till min familj där alla e sjuka. Undra hur detta kommer att gå för förra gången jag ringde hem så svarade pappa som Jack Nicholson i As Good As It Gets. För er som inte kommer ihåg denna eminenta film så svarar han med host och harkel. Det var lite roligare att se det på film än att få det rätt in i örat kan jag tala om!

Inga kommentarer: