måndag, oktober 13, 2008

Måndag i värmen!

Haha idag kan jag verkligen säga, utan att låta som en modeblogg att jag var felklädd.
Beräknade som att det skulle bli hyfsat varmt så jag drog på mig svarta byxor och min grafitgrå tunika ( väldigt tunn sådan ) och cyklade iväg till klinisk biokemi föreläsningen. Då var det lite småkyligt i luften! Efter den föreläsningen så var det ENT inne i stan. Då hade det börjat värmas på lite till. Efter ENT som slutade lite tidigare så tog vi oss en kaffe och satte oss på trapporna på Szechenyi i det strålande solskenet. Då var det helt lagom temperatur.
Efter ENT så var det extra derma practice som var klibbig mest eftersom dermatology sjukhuset ligger uppe på en kulle så det var varm tatt cykla dit.
Efter derman var det dags att ta sig tillbaka till skolan och då var det totalt kokhett ute! Vad i hela friden! 25 grader i solen. Grattis till Nina som hade mörka kläder på sig. Ett tag funderade jag på att gå hem och byta om men eftersom tunikan är så tunn så skulle alla klädesplagg vara tjockare än den och jag höll ju på att smälta redan som det var. Så det var bara att sitta där på biblioteket tills antibiotikumen dansade framför ögonen och sakta men säkert övergå till flytande form. Jag försöker låta bli att gå i närheten av väggar just nu för skulle jag nudda dom så skulle jag säkert fastna så klibbig är jag. Jag tycker synd om spanjorerna som satt jämte mig i biblioteket.
Nu ska jag duscha! Pronto!

Inga kommentarer: