måndag, januari 21, 2008

Wizzair from BUD-GCA has landed

Jag är hemma i Götet! Hurra hurra trodde aldrig jag skulle komma fram! fast resan var ganska lindrig eftersom jag sov som ett litet barn hela vägen från Pécs till Budapest i baksätet på volvon som kom och hämtade mig. Det var samma chaufför som innan jul som kom en timme för tidigt då och som fick en utskällning på min allra bästa ungernska. Den här gången så satt han snällt i bilen och väntade tills exakt då han skulle hämta upp mig (såg honom då jag gick ut med soporna).
Terminal 1 är sig likt men när jag skulle boarda så kom det fram en ungersk tjej ~30-40 pch började tilltala mig. Hon pratade enbart ungerska så min resa från BUD-GCA var en enda lång ungerska lektion eftersom hon följde efter mig och ville sitta jämte mig på planet etc. Liten del av vår konversation kommer nu:
Hon: Men åker du alldeles själv? Ska du också till Sverige?
Nina: Ja jag ska också till sverige! (tyckte det var lite väl uppenbart att jag åkte ensam vilket jag alltid gör)
H: Men hur gammal är du?
N: 22 (vilket är alldeles för gammal för att du ska oroa dig för att jag åker ensam 22 är inte 10)
H: Men kommer dina föräldrar och hämtar upp dig då?
N: Ja pappa kommer...

alltså jag vet inte vad som fick henne att tro att jag var en ensam vilsen själ som inte kunde klara mig själv på ett flygplan. Jag tror snarare att det var så att hon var ensam och hon ville ha sällskap men jag hade ju önskat att hon hade tagit någon med bättre ungerskakunskaper!!!
Anyway hon pratade till mig och jag försökte svara så gott jag kunde och det tog hela min flygresa (2½ timme) för mig att läsa ut min MC och Elle... Väl framme på Säve i passkontrollen så skrev hon ner sitt namn och telefon nummer och sa: Om du får problem någon gång i ungern tveka inte utan ring mig!
Oookay jaja eftersom hennes namn står på lappen så antar jag att jag vet vad hon heter... Hon däremot har ingen aning vem jag är!
Intressant

Inga kommentarer: