onsdag, januari 10, 2007

Horoskop

Hamnade av ingen som helst anledning på en sida där man kunde få reda på sitt horoskop och tänkte: Ja varför inte! Det var ju några år sen sist!
Resultatet blev följande:
Tur: Om du spelar på lotterier bör du lita på dina impulser och intuition. Välj de nummer som först dyker upp i huvudet.
Hälsa: Att tänka positiva tankar kan vara svårt när man känner sig lite dålig. Men gör du det så blir allt mycket lättare.
Ekonomi: Om du ska göra något större inköp idag bör du vara säker innan du gör slag i saken. Det kan nämligen vara svårt att byta om du skulle ångra dig.
Arbete: Du tycks ha glömt något väldigt viktigt, och det kan bli pinsamt för dig om det upptäcks. Du bör ta dig en funderare på vad du kan ha missat.
Kärlek: Eftersom du är sårbar just nu vågar du inte anförtro dig åt någon. Din ensamhet blir mer och mer påtaglig.
Relationer: Gemenskapen med andra är just nu inte helt friktionsfri. Undvik främmande personer.

Helt plötsligt kom jag på varför det var några år sedan sist! men vill ni testa själva så var det ditthoroskop.nu som var sidan.
Utsikterna för morgondagen verkar inte vara speciellt lovande heller! Äsch nu ska jag gå och göra mig en stor kopp kaffe och krypa tillbaka under täcket och stanna där tills natta kommer tillbaka från skolan! Det är nog säkrast så ;)

Inga kommentarer: