torsdag, december 14, 2006

Fast i Biokemiträsket

Ja hej och hå! Nu e examensplugget startat och jag har stööört mycket att göra! Idag har varit en sjuk dag från början till slut!
Efter en hel del påtryckningar till våra hyresvärdar så kom äntligen idag vår hyresvärds pappa för att möta upp en rörmokare här för att utreda vart den senaste tiden små vattenläckage i badrummet kommer ifrån. Han kom hit vid två för det var då mötet var avtalat! Vi gav honom kaffe och satte oss åter till att plugga! Halv fem kom rörmokaren;)
Sen blev det ett jäkla bankande och skränande från badrummet! Tack och lov att vi slapp blanda oss med dom för vi har verkligen ingen koll! Halv sju gick båda två... Resultat? Ett stort hål i kaklet som ramar in vårt badkar och en (på ungerska) förklaring om vad som var problemet... Men nu ska iaf hålet vara där en vecka till och vi ska hålla utkik om det droppar på ställen det inte borde göa etc.etc Sen ska hålet tätas någon gång efter jul!
Så nu har vi en kakelplatta i hallen och en målrpensel inne på toaletten och vi fattar inte vad dom gör kvar här... dessutom skospår i vårt nystädade hem! Sabla rörmokare!
Nu ska jag sova för jag har precis slutat plugga efter en lååång dag! Blir kanske inte så jättemycket bloggande framöver... Godnatt

Inga kommentarer: